Kuntosaliharjoittelu

Tule ylläpitämään terveyttäsi ja nauttimaan kuntosalimme palveluista!

Monipuoliset kuntosalitilamme kolmessa kerroksessa tarjoavat jokaiselle jotakin: meillä liikkuvat niin kuntoliikkujat, aktiiviurheilijat kuin senioritkin. Kuntosalilaitteemme sopivat erittäin hyvin myös kuntoutukseen.

Kuntosaliharjoittelua aloittaessasi saat ilman eri veloitusta meiltä käyttöön kuntosaliharjoitteluohjelman, ohjeet sen suorittamiseen sekä mahdollisuuden seurata ja tallentaa harjoittelutietojasi my wellness system -sovelluksessa. Näin harjoitustiedot kulkevat aina mukanasi omassa mobiililaitteessa. Jos olet salikonkari, voit yhtä hyvin suorittaa omaa harjoitusohjelmaasi. Tarvittaessa henkilökuntamme on valmis auttamaan sopivan treenin suunnittelussa.

Fysioterapeutti opastaa kuntosaliharjoitteluun ja laitteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä salilla tiistaisin klo 16:30 – 17:30 sekä perjantaisin klo 10:00 – 11:00. Nämä ohjaustunnit ovat asiakkaille maksuttomia.

Wellness Friskin kuntosali palvelee sinua osoitteessa Karjalankatu 16. Ensimmäinen tutustumiskerta kuntosalille on aina maksuton!

Liikuntatiloihimme voit tutustua myös tästä.

Tervetuloa!

Katso jäsenen edut

Klubin säännöt

Hanki jäsenyys

Jäsensopimuksen ehdot