Liikuntatilat

Wellness-sali

Pääsalissamme voit harjoitella Technogymin laadukkailla ja turvallisilla painopakkalaitteilla, joissa liikerata on ohjattu. Lisäksi pääsalin laitekantaan kuuluvat Kinesis One ja Kinesis Stations -laitteet, joilla voit helposti kehittää harjoitteluasi toiminnallisempaan suuntaan. Kardiolaitteet, venyttelyalue sekä erilaiset toiminnallisen harjoittelun välineet hulavanteesta tasapainotyynyyn ovat osa pääsalin välineistöä, joita voit vapaasti hyödyntää omassa harjoittelussasi.

Vapaapainosali

Vapaapainosalistamme löydät penkit, taljat, käsipainot, Smith-, Hack- ja Scott-laitteet sekä Technogymin Pure Strenght -laitteet, joihin voit kasata levypainoja päivän kunnon mukaan. Lisäksi salissa on monenlaista härpäkettä ja remmiä, joilla saat tuunattua liikkeistä omaan kroppaan sopivat. 

Uljas-sali

Iso ryhmäliikuntatilamme on entinen koulun juhlasali, joten tilaa ja happea riittää. Valtaosa ryhmäliikuntakalenterimme tunneista pidetään tässä tilassa. Tilan välineisiin kuuluvat BodyPump-välineet (levytangot ja -painot), kahvakuulat, step-laudat, barre-tangot, käsipainot, jumppamatot, kumpparit, bolsterit, blokit ja huovat. Kuntosaliasiakkaamme saavat vapaasti käyttää tilaa ja välineitä, kun tilassa ei ole ryhmiä. 

Tilaa voi myös vuokrata.

Pyöräilysali

Pyöräilysali on erillinen tila, joka on käytössä ainoastaan sisäpyöräilytuntejamme varten. Tuntimme poljetaan huipuilla Keiser-pyörillä. Asiakaspaikkoja on 20. Ryhmäliikuntakalenterista löydät pyöräilytuntimme Friski Bike, Les Mills RPM™ ja Les Mills SPRINT™.

Tilaa voi myös vuokrata.

Easyline-sali

Tämä salitila ja sen Easyline-laitteet ovat käytössä ryhmäliikuntakalenterin kiertoharjoittelutunneilla. Easyline-laitteet voi myös kätevästi siirtää sivuun, jolloin sali vapautuu Pilates- ja muiden pienryhmien harjoitteluun. Päiväaikaan sali on pääasiassa kuntoutusasiakkaidemme käytettävissä.

Toiminnallisen harjoittelun tila

Toiminnallisen harjoittelun tilassa on helppoa ja turvallista toteuttaa levytangolla ja -painoilla tehtävät perusvoimaharjoitteet. Tilaa on ja lattia kestää kovemmankin kolinan, vaikkei se itse tarkoitus treenissä tietysti olekaan. Läpi tilan kulkee parin metrin korkeudessa pitkä tanko, jossa voit vedellä leukaa tai muuten jumpata, roikkuupa siitä nyrkkeilysäkkikin. Leuanvetoa voi tilassa tehdä myös painopakka-avusteisesti. Omnia 8 ja monenlaiset lisävälineet täydentävät salin valikoimaa.