Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on menestyvän yrityksen voimavara!

Fyysinen toimintakyky vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin, terveyteen ja työkykyyn.
Hyvinvoinnin, terveyden ja hyvän työkyvyn kautta työn tuottavuus kasvaa ja työn laatu paranee. Me Friskissä haluamme olla mukana liikuttamassa henkilökuntaanne!

Friski tarjoaa yrityksille räätälöityjä paketteja henkilöstön ja yrityksen työhyvinvoinnin edistämiseen. Paketti suunnitellaan tarpeidenne mukaan!

  • ergonomiakartoitukset
  • asiantuntijaluennot
  • yrityksen omat liikuntaryhmät
  • kuntotestaukset
  • hyvinvointi-ja liikuntapäivät

Erilaisiin tyky- ja tyhypäiviin voidaan tilaajan tarpeiden mukaan yhdistää liikuntaa, testauksia, luentoja ja muuta toimintaa.
Toteutamme työhyvinvointipalvelut sopimuksemme mukaan yrityksenne tiloissa, meillä Friskissä tai esimerkiksi ulkotapahtumana.

Sopimuspalvelut yrityksille

Friski haluaa tukea henkilöstönne tavoitteita elämäntavan muutoksessa. Kuntosali- ja ryhmäliikuntatarjontamme mahdollistavat monipuolisen liikunnan harrastamisen. Käytössämme on myös maailman ainoa tietotekniikkaan perustuva harjoitusjärjestelmä Wellness System, joka yhdessä ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa tuo tukea harjoitteluun ja auttaa lisäksi harjoittelun seurannassa.

Wellness System tarjoaa tietoa myös yritykselle, sillä järjestelmän avulla voidaan seurata henkilöstön harjoittelua ja harjoittelutavoitteiden täyttymistä. Tuettujen kuntokeskuspalveluiden käytöstä voidaan toimittaa työnantajalle käyntiasteraportti.

Työnantaja voi tukea henkilöstönsä liikkumista Friskissä täyttämällä sopimuskaavakkeen, johon määritellään tuettavat palvelut sekä tuen määrä. Sopimus on voimassa 1 kk irtisanomisajalla. Sopimusyritystemme henkilöstö voivat hyödyntää liikuntapalvelujamme sopimushinnoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työhyvinvointipalveluista!

Anna Karenius
anna.karenius@friski.fi
044 5772 019

Mirjami Aho
mirjami.aho@friski.fi
040 1703 790