TFW-jäsenyys

59,00 69,00 

Liity mukaan TFW-jengiin ja aloita treenit TFW Rauman Dojolla!

TFW-harjoittelu yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon että mielen harjoittamisen, auttaa parantamaan kuntoa, suorituskykyä tai yleistä terveyttä – henkistä vahvuutta unohtamatta. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Tuotetunnus (SKU): friskitfw001 Osasto:

Kuvaus

TFW PERUSTEET -kurssin käytyäsi olevat valmis aloittamaan treenit Dojolla TFW-jäsenenä!

TFW Rauman jäsenyyteen sisältyy:

  • Kaikki ohjatut TFW-harjoitukset pienryhmissä.
  • Omalla kulkukortilla TFW Rauman Dojo vapaassa käytössä maanantaista sunnuntaihin klo 06:30-21:00 välisenä aikana.

 

Huom! Jos olet vasta-alkaja TFW-harjoittelussa, aloita treenisi TFW PERUSTEET -kurssilta! Uusia kursseja starttaa säännöllisin väliajoin. Peruskurssilla opetellaan turvalliset suoritustekniikat TFW-treenaamiseen ja saat valmiudet jatkaa harjoitteluasi aloitusryhmän jälkeen hyvällä tekniikalla, terveellisellä ruokavaliolla ja tärkeällä levolla. Löydät sisäisen taistelijasi ja saavutat tavoitteesi! TERVETULOA!

Jäsensopimuksen ehdot

MITÄ ON TFW?

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmällä pitäen, mutta huomasi lähestymistapansa sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntoilijalle.

TFW-harjoittelu yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon että mielen harjoittamisen, auttaa parantamaan kuntoa, suorituskykyä tai yleistä terveyttä – henkistä vahvuutta unohtamatta. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa! Yksi tärkeimmistä tavoitteista onkin vapauttaa jokaisen oma sisäinen taistelija eli “bring out the warrior within”.

 

Lisätiedot

Hintaryhmät

Normaalihinta, opiskelija