Kehonkoostumusmittaus ajanvarauksella

29,00 

Tule mittaamaan lähtötasosi tai seurantamittauksille!

Osasto:

Kuvaus

Kehonkoostumusmittauksemme suoritetaan bioimpedanssimittarilla (TANITA).

Ajanvarauksella suoritettavat mittaukset suorittaa aina fysioterapeutti tai personal trainer. Mittaukseen varataan aikaa 30 minuuttia, jonka aikana käydään läpi mittaustulos ja saat sanalliset ohjeet jatkotoimenpiteisiin kehonkoostumukseen liittyen.

Miksi kehonkoostumusmittaukseen?

Kehonkoostumuksen mittaus on hyvä tapa motivoida itseään liikkeelle etenkin, jos aikaa viimeisestä treenikerrasta on kulunut jo reilusti. Järkevästi suoritettuna ja oikein annetulla palautteella testistä voit ymmärtää paremmin, kuinka kehosi toimii ja mitkä asiat vaikuttavat päivittäiseen jaksamiseesi. Kehonkoostumusmittausta voi ajatella ikään kuin yhtenä työkaluna, joka kertoo mihin suuntaan harjoittelu on menossa ja mitä muutoksia harjoitteluun voitaisiin kenties tehdä, jotta tavoitteet saavutetaan paremmin. Kehonkoostumusta kannattaa testata säännöllisesti. Yksittäinen kehonkoostumuksen testaaminen antaa mielenkiintoista dataa omasta kehosta, mutta säännöllinen testaaminen antaa jo konkreettista tietoa ja apua siihen, onko harjoittelulla ollut toivottuja vaikutuksia.

Mitä tuloksia kehonkoostumusmittaus minulle kertoo?

Rasva% ja rasvan massa kg
Painoindeksi (BMI)
Rasvaton massa kg
Lihasmassa kg
Kehon nestepitoisuus (TBW= Total Body Water)
Luumassa kg
Viskeraalinen rasva
Perusaineenvaihdunta (kcal)
Kehon toispuolisuus
Kehon metabolinen ikä

Huom. bioimpedanssimittausta ei voida suorittaa, jos sinulla on sydämentahdistin tai muu lääkinnällinen sisäinen sähkölaite.