Personal trainer -palvelut

Saavuta tavoitteesi yksilöohjauksen avulla!

Kaipaatko yksilöllistä ohjausta elämäntapamuutoksesi tueksi; kuntoilun aloittamiseen, painonhallintaan, ruokavalio-ohjaukseen tai tavoitteelliseen harjoitteluun? Voit valita jonkun valmiista paketeistamme tai kertavalmennuksen, tai räätälöimme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi! Ohjaajanasi toimii personal trainer tai fysioterapeutti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: palveluvastaava Mirjami Aho, 040 1703 790 / mirjami.aho@friski.fi.

PERSONAL TRAINER -PAKETIT

Pidemmät harjoitusjaksot
ENSIASKEL: sisältää harjoitusohjelman, ruokavalioneuvonnan, alku- ja loppumittaukset sekä kolme PT-treeniä. Hinta 349 €.
ELÄMÄNTAPAMUUTOS: sisältää ruoka- ja harjoitusohjelmat (max 3 kpl), alku- ja loppumittaukset sekä mittaukset 3kk välein ja 12 PT-treeniä. Hinta 1 149 €.

Kertavalmennukset
1 x PT-valmennus 89 €
10 x PT-valmennus 640 €
20 x PT-valmennus 1 240 €
10 X PT-valmennus, tuplavalmennus kaverin kanssa 830 €

Ruokavalion laadinta 100 €

Treeniohjelman laadinta 100 €

Hinnat Wellness Friskin jäsenille. Liittyessäsi jäseneksi PT-valmennuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuntoilukuukauden veloituksetta! PT-valmennuksen hinta ei-jäsenille on +10 % alla oleviin hintoihin.

SALIOHJELMAPAKETTI

Friskin ammattitaitoiset fysioterapeutit laativat sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman tarpeittesi mukaan. Huomioon otetaan ikäsi, terveydellinen tilasi ja mahdolliset rajoitteet liikkeissä.

  • Fysioterapeutti tutkii ja kartoittaa terveydellisen tilasi. Tutkimus tehdään hoitohuoneessa ja siihen varataan aikaa 30 min.
  • Tämän jälkeen varataan fysioterapeutilta 60 min aika kuntosalille, jolloin hän opastaa sinua laitteiden käytössä ja laatii sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman.
  • Käytyäsi salilla viitisen kertaa, varataan 45 min aika fysioterapeutille. Hän tulee salille tarkistamaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Saliohjelman pakettihinta on 280 €. Paketti sisältää 1 kk kuntoiluoikeuden Friskin kuntosalille. (Wellness Friskin jäsenille saliohjelmapaketin hinnasta vähennetään oma kuntosalin 1 kk-maksu).

Paketit myynnissä myös nettikaupassamme!