KUNTOSALI AVOINNA NORMAALISTI – TURUN HALLINTO-OIKEUS ON 10.1. VÄLIPÄÄTÖKSELLÄÄN KESKEYTTÄNYT KUNTOSALIEN SULUN SATAKUNNASSA

Yle-uutiset 10.1.2022: Turun hallinto-oikeus on välipäätöksellään keskeyttänyt Lounais-Suomen aluehallintoviraston 29. joulukuuta tekemän päätöksen täytäntöönpanon kuntosaleja ja muita yksilöurheiluun tai -liikuntaan käytettäviä sisäliikuntatiloja koskevilta osin.

Kuntosalit ja muut yksilöurheiluun tai -liikuntaan käytettävät sisätilat olisivat olleet suljettuna Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa avin päätöksellä 15. tammikuuta asti.

Nyt tehty välipäätös liittyy useampaan hallinto-oikeudessa vireillä olevaan aluehallintoviraston päätökseen kohdistuvaan valitukseen. Hallinto-oikeus ratkaisee valitusasiat lopullisesti vasta myöhemmin.

Hallinto-oikeus kertoo tiedotteessaan, että se ei tule näillä näkymin antamaan vastaavia välipäätöksiä joukkueurheiluun tai ryhmäliikuntaan käytettävien tilojen osalta.

Lue uutinen kokonaan täältä: https://yle.fi/uutiset/3-12263918

Huomioithan edelleen salille tullessasi koronaohjeistuksemme: https://friski.fi/noudata-naita-koronaohjeita-harjoittelemaan-tullessasi-2/

Huom. eri kuntosalitilat varauksineen näkyvät edelleen varausjärjestelmässä, mutta asiakasmääräksi on muokattu 20 hlö/ vuoro. Käytännössä salille voi siis tulla ilman varausta ja eri salitilojen välillä voi liikkua vapaasti. Jo tehtyjä varauksia ei tarvitse erikseen perua.